in

Mehaničaru prijetio smrću jer kasni s popravkom auta. Tražio ga i velik iznos novca

Ilustracija - Foto Gerald Oswald za Pixabay

Nezadovoljan što mu radove na automobilu nije dovršio u dogovorenom roku, 38-godišnji Dubrovčanin je mehaničaru prvo oduzeo strojeve i materijal, a potom ga iznuđivao da će vozilo razbiti ako mu ne plati 50 tisuća kuna, uputivši mu ozbiljne prijetnje smrću.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik muškarac u dobi od 38 godina osumnjičen je za kazneno djelo iznude.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je uttvrđeno kako je 18. studenoga ove godine došao u mehaničarsku radnju na području Dubrovnika odakle je, nezadovoljan štu mu radovi na vozilu nisu odrađeni u dogovorenom roku, otuđio radne strojeve i materijal koje u svom radu koristi 43-godišnjak, vlasnik mehaničarske radnje.

Potom je 43-godišnjaku kazao da ga vozilo više ne zanima i da mu sada treba dati 50 tisuća kuna u roku od tri dana, nakon čega je sjeo u vozilo koje se nalazilo u radnji i izrazio namjeru da će vozilo razbiti, u čemu ga je spriječio 43-godišnjak.

Na kraju je, uz ozbiljnu prijetnju smrću, tražio oštećenog da mu doveze svoje vozilo ili isplati spomenuti novčani iznos što oštećeni nije uradio već je slučaj prijavio policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, objavila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Djeca ukrasila adventski vijenac u Taru

ADVENT U TARU: Općina i TZ pozivaju na paljenje prve adventske svijeće

Foto Reci tičić - Humanitarna akcija i originalno fotografiranje u Tinjanu

Reci Tičić – Humanitarni božićni photo session u Tinjanu