in

Mladi vozač kažnjen s 53.800 kuna, evo što je sve učinio

Ilustracija MUP

Za niz prometnih prekršaja koje je počinio u kolovozu, prije polaganja vozačkog ispita, 19-godišnjak je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu kažnjen s čak 53.800 kuna, izvijestila je policija.

Mladić je kažnjen jer je prije stjecanja vozačke dozvole, na dan kad ga je zaustavila policija, vozio nepropisnom brzinom kroz naseljeno mjesto, nije postupio po policijskom zahtjevu, nepropisno je pretjecao preko pješačkog prijelaza, prolazio kroz crveno, vozio po nogostupu i u suprotnom smjeru kroz kružni tok.

Istom presudom izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 12 mjeseci koja će se izvršiti nakon što položi vozački ispit i dobije vozačku dozvolu. Iz policijskog izvještaja vidljivo je i da je tijekom sulude vožnje neodgovornom vozaču suvozač bio drugi mladić u dobi od 17 godina koji kod sebe nije imao dokumente, prenosi objavu policije Index.

MO Baderna: Izgrađen rotor i više od 10 km kanalizacijske mreže, sufinancirana izgradnja školskog igrališta u Sv. Lovreču

PRESTIŽNE NAGRADE za promotivni film TZ-a Središnje Istre