in

Muškarac oštetio 21 vozilo u pijanom pohodu

Foto Arek Socha za Pixabay

Policija je zasad zaprimila 13 prijedloga za kaznenih progon te pozivamo i ostale vlasnika oštećenih vozila da dođu u policijsku postaju podnijeti prijedlog za kazneni progon počinitelja

Foto: 

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 30-godišnji hrvatski državljanin počinio više kaznenih djela oštećenje tuđe stvari.
Nakon što je 19. prosinca nakon ponoći zaprimljena dojava o oštećenju više vozila na Verudi Porat u Puli, policijski službenici su u Facchinettijevoj ulici pronašli 30-godišnjaka te su ga priveli u policijsku postaju. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 30-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1.78 promila te se kretao od Palisine prema Facchinettijevoj ulici te je fizičkom snagom oštetio 21 parkirano vozilo. Muškarac je udarcima rukom i nogom na automobilima oštetio retrovizore ili brisače te je vlasnicima vozila prouzročio zasad neutvrđenu materijalnu štetu.

U policijsku postaju do sada je pristupilo 13 vlasnika koji su podnijeli prijedlog za kazneni progon počinitelja. Policijska uprava istarska poziva i ostale vlasnike kojima je počinitelj oštetio vozilo da radi pokretanja kaznenog progona pristupe u Policijsku postaju Pula-Pola, s obzirom da se za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari kazneni postupak pokreće povodom prijedloga oštećene strane, a ne po službenoj dužnosti.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. prosinca u kasnim večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

sd trickeri pazin istarska zimska liga trčanje

Zadnje kolo Istarske zimske lige u trčanju u Tupljaku – Donosimo sve rezultate

policija mup ilustracija

VIŠNJAN/BUZET: Teško ozlijeđeni u nesrećama jer nisu bili vezani