in

Nađene sadnice otuđene u Katunu kod POREČA: Policija uhitila KRADLJIVCA ČEMPRESA!

Ilustracija

Policija je pronašla i uhitila lopova koji je u Katunu kod Poreča u proteklih nekoliko dana ukrao čak 200 sadnica čempresa.

Naime, kako saznajemo od glasnogovornice Policijske uprave istarske Suzane Sokač, jučer su policijski službenici u mjestu Radoši kod Žbandaja postupali prema jednoj osobi koju su uhitili. Naime, ta je osoba sadnice ukradene u razdoblju od 1. do 6. lipnja u Katunu već posadila na zemljištu u Radošima.

Materijalna šteta koja je nastala pravnoj osobi iz Poreča koja je na zemljištu u Katunu imala spomenute sadnice čempresa, bila je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna, priopćeneno je jučer iz policije.

Od glasnogovornice Sokač saznajemo da je kriminalističko istraživanje u tijeku, odnosno da će postupanje trajati i danas.

Na upit kako su došli do saznanja da se sadnice čempresa nalaze baš u Radošima, odgovorila je da se sumnjalo i na temelju toga su policajci otišli provjeriti na adresu u Radošima, gdje su ih i pronašli.POČINJE LJETO U TARU – uz filmove, vino i delicije na otvorenom

U noći s 8. na 9. lipnja u VIŽINADI: Zaprašivanje protiv komaraca