in

POČINJE LJETO U TARU – uz filmove, vino i delicije na otvorenom

Danas, 8. lipnja, počinje novo izdanje ljetnog festivala Lanterna Summer Nights što znači da u Tar stižu brojni zanimljivi programi. Dobri filmovi, lokalni specijaliteti i vina istarskih vinara obilježit će tako naredni period u Ulici Borgo.

U sklopu programa Open Air Cinema 11. lipnja je na rasporedu projekcija filma ‘Mary Poppins Returns’. Film počinje kad se smrači, organizatori kažu, oko 20:30 sati. Oduševit će sigurno i mlade i stare jer je razigrana britanska dadilja Mary Poppins leteći kroz oblake s crnim kišobranom i s prepoznatljivom platnenom putnom torbom u rukama očarala gledatelje širom svijeta.

Tjedan dana kasnije, istu lokaciju, ulicu Borgo okupirat će istarski vinari jer 18. lipnja počinje Wine&Food @ Tar. Taj je program idealan za pravi doživljaj atmosfere malog mediteranskog mjesta s lokalnim gastro specijalitetima i tradicionalnom glazbom. Uz gastro ponudu, posjetitelji će moći isprobati i vina istarskih vinara.  Svaki utorak tijekom ljeta u Taru rezerviran je upravo za jedan od ta dva programa – Open Air Cinema ili Wine&Food @ Tar.

Lanterna Summer Nights festival će kroz nekoliko jedinstvenih programskih kategorija gostima i lokalnom stanovništvu ponuditi idealan oblik ljetne zabave, a više informacija o programu, lokacijama i satnicama dostupno je na www.lanternasummernights.com i na Facebook stranici Lanterna Premium Camping Resorta.

Boćajmo u školi – finale najboljih učenika iz cijele Istre

Nađene sadnice otuđene u Katunu kod POREČA: Policija uhitila KRADLJIVCA ČEMPRESA!