in

Najprije mu prijetio a onda mu zapalio 2 auta

Foto PU istarska

Osumnjičeni je prvo prijetio muškarcu, a potom se vratio na mjesto događaja i zapalio mu dva automobila

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija je utvrdila da je 58-godišnjak 10. srpnja oko 12 sati u dvorištu obiteljske kuće u Jadreškima uputio ozbiljne prijetnje 60-godišnjaku, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Istog dana oko 15.25 sati muškarac se vratio na mjesto događaja i otvorenim plamenom izazvao požar na automobilu Mercedes, pulske registracijske. Vatra se s Mercedesa proširila na susjedni automobil Opel, također pulske registracijske oznake, pri čemu su oba vozila u potpunosti izgorjela. Osim automobila, izgorjela su i dva bicikla, kante za smeće i okolno raslinje. Materijalna šteta, koja je nastala 60-godišnjaku i 57-godišnjakinji, procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Počinitelja je do dolaska policijskih službenika na mjestu događaja zadržao 60-godišnjak. Policijski službenici priveli su osumnjičenog u policijsku postaju i proveli nad njim kriminalističko istraživanje te će ga danas tijekom dana privesti u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 11. srpnja 2022.

policija mup kombi

Teško ozlijedile prodavačicu koja ih je pokušala spriječiti u krađi

policija mup ilustracija

Pronađeno tijelo Blaža Ritoše koji je išao biciklom iz Kopra u Poreč