in

NASTAVLJA SE UHIĆENJE NASILNIKA – Prijetili smrću žrtvi kaznenog djela na pulskoj rivi

Ilustracija

Pulska je policija okončala kriminalističko istraživanje dva slučaja napada na građane te je podnijela prijave protiv svih osoba koje su na bilo koji način sudjelovale u počinjenju kaznenih djela

U nastavku kriminalističkog istraživanja napada na 20-godišnjaka u ugostiteljskom objektu na pulskoj rivi, policijski službenici utvrdili su kako su 33-godišnji hrvatski državljanin i maloljetni hrvatski državljanin počinili kazneno djelo sprječavanje dokazivanja. Tereti ih se da su 7. kolovoza, na poticaj 25-godišnjeg hrvatskog državljanina, došli do ugostiteljskog objekta u vlasništvu oštećenog 20-godišnjaka te da mu putem druge osobe uputili prijetnje smrću kako bi ga spriječili u daljnjem sudjelovanju u kaznenom postupku. U strahu za vlastiti život i život svoje obitelji, 20-godišnjak je potom u prostorijama policijske postaje odustao od daljnjeg sudjelovanja u provođenju dokaznih radnji.

Osumnjičeni 33-godišnjak je jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se prijava protiv maloljetnog počinitelja podnosi nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

VEZANE VIJESTI:
Policija privela šestoricu pulskih nasilnika
Poticao četvorku da pretuku muškarca
Policija privela još jednog nasilnika: pokušao zastrašiti žrtvu ne bi li povukla prijavu

UMAG: Brzina i pojas odnijeli još jedan mladi život

UMAG: Brzina i pojas odnijeli još jedan mladi život

POREČ: Atletski klub Maximvs kreće s treninzima

POREČ: Atletski klub Maximvs kreće s treninzima