in

UMAG: Brzina i pojas odnijeli još jedan mladi život

Foto Vatrogasci Umag

Još jedna mlada osoba izgubila je život u prometu, a utvrđeno je kako se radi o mladiću koji nije imao položen vozački ispit, nije bio vezan pojasom i vozio je neprilagođenom brzinom

Jedna je osoba poginula u prometno nesreći koja se dogodila u četvrtak, 27. kolovoza oko 23.15 sati, nedaleko Umaga. Nesreća se dogodila kada je 19-godišnjak upravljao automobilom Audi, pulske registarske oznake, državnom cestom D-75 iz smjera Umaga prema Ungariji, bez položenog vozačkog ispita. Mladić tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas i svjetla na vozilu, a zbog neprilagođene brzine kretanja, prilikom izlaska iz zavoja, izgubio je nadzor nad automobilom i prešao na travnatu površinu s lijeve strane kolnika. Automobil je udario u postolje rasvjetnog stupa, od kojeg se odbio i udario u stablo, a potom je odbačen na kolnik.

Vozač je u nesreći smrtno stradao, a njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici nastavljaju provoditi izvide, priopćeno je iz Policijske uprave istarske.

Fotografije – Vatrogasci Umag Facebook

POREČ: “Homo, fešta!” u petak i subotu – donosimo program

NASTAVLJA SE UHIĆENJE NASILNIKA – Prijetili smrću žrtvi kaznenog djela na pulskoj rivi