in

NEOBIČNA NESREĆA: Žena i dijete ozlijeđeni – S parkirališta auto sletio s visine od dva metra

Ilustracija

U Ulici Castropola u Puli 31-godišnjakinja je kroz otvorena vrata na automobilu Renault, pulske registarske oznake, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault krenuo unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik

U nedjelju, 15. rujna oko 15.20 sati, na parkirališnom prostoru u Ulici Castropola u Puli, 31-godišnjakinja je kroz otvorena vrata na automobilu Renault, pulske registarske oznake, okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima, no zabunom je upalila motor vozila, nakon čega je Renault, koji se nalazio u prvom stupnju prijenosa, krenuo unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik. Automobil je udario u prometni znak i parkirano vozilo Hyundai, pulske registarske oznake, koje je na mjestu rezerviranom za osobe s invaliditetom nepropisno parkirao 51-godišnjak.

U događaju su lakše ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena je kada se odmaknula od vozila, pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta, priopćila je PU istarska.

Završila europska auto utrka 38. BUZETSKI DANI: Treća pobjeda Čeha Miloša Beneša

VRSAR: Zatvorena kiparska škola MONTRAKER – diplome za Luciju Jelić, Eriku Močibob, Josipa Blaževića i Nadju Andželović