in

NESTAO 16. SRPNJA: Vatrogasci, policajci i lovci pronašli Ivicu Schneidera iz Višnjana!

Ivica Schneider (59) iz Poreča, s boravištem u Višnjanu, udaljio se biciklom s adrese boravišta u nepoznatom smjeru u utorak, 16. srpnja, a udruženom akcijom pronašli su ga jučer vatrogasci s cijele Poreštine.

Naime, jučer je Nacionalna evidencija nestalih objavila na svojim web stranicama Nestali.hr da ga se traži i da se treba javiti policiji, a tada je krenula na teren i ekipa od 24 vatrogasaca s psom tragačem koja ga je pronašla oko 17.30 sati.

U potragu su se uključili lovci, nekoliko sugrađana i policajci.

-Jučer je u 12 sati na dojavu iz policije Poreč pokrenuta akcija potrage za nestalom osobom. Vatrogasci s područja čitave Poreštine odazvali su se na poziv zapovjednika PVZ Poreč te krenuli u potragu za nestalim sugrađaninom. Osoba je živa pronađena u 17.30 sati, zbrinuta je liječničkom intervencijom Hitne pomoći te sretno vraćena kući, saznajemo od porečkih vatrogasaca.

U akciji potrage za nestalom osobom sudjelovali su vatrogasci JVP Poreč, DVD Višnjan, DVD Lovreč, DVD Vrsar, DVD Vižinada, DVD Kaštelir-Labinci, DVD Tar- Vabriga – ukupno 24 vatrogasca i potražni pas.

Radionica za porečku djecu: “Od mora do Marafora” 19. srpnja

POKLON ZA TARČANE: Najljepši prirodni i urbani motivi na izložbi MATEJA DAMIJANIĆA