in

Nisu platili gorivo, bježali policiji, bez vozačke, pozitivni na droge…

Foto PU istarska

Muškarac nije platio gorivo te je bježao policijskim službenicima, a naknadno je utvrđeno kako nema položen vozački i da je pod utjecajem droga

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula 8. siječnja oko 23 sata na Medulinskoj cesti u Puli primijetili su automobil Renault koji se udaljio s benzinske postaje, bez da je vlasnik platio gorivo koje je natočio. Uputili su se za vozilom koje nije imalo registarske oznake i dali vozaču svjetlosne i zvučne znakove da se zaustavi, no on se nastavio ubrzano kretati. Na parkiralištu kod raskrižja Ulice Put od Fortica i Šišanske ceste zaustavio se te su iz vozila istrčala dva muškarca. Policijski službenici ubrzo su ih sustigli i priveli u policijsku postaju.

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako 24-godišnji vozač nema položen vozački ispit, a kada su ga policijski službenici testirali na prisutnost opojnih droga, utvrđeno je kako je pozitivan na dvije vrste droga. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama policija je protiv 24-godišnjaka pokrenula prekršajni postupak, priopćila je istarska policija 10. siječnja 2022.

Foto MUP - PU istarska - Ilustracija novac

Pokušao dobiti nasljedstvo iz Libije, pa ostao bez novca

Viktor Stranić s kćerkama i unucima proslavio 100. rođendan

Jedan od najstarijih Porečana: Viktor Stranić iz Nove Vasi proslavio 100. rođendan