in

NOVIGRAD: Policajci mladog lopova zatekli na djelu, pa ih pošpricao sprejem

Foto MUP - Ilustracija

Policijski službenici zatekli su osumnjičenog nakon što je provalio u prikolicu i pokušao otuđiti bicikle te je on tada ozlijedio jednog policijskog službenika

Djelatnici Policijske postaje Umag s ispostavom Buje proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju kako je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teške krađe i prisile prema službenoj osobi.

Osumnjičenog se tereti da je 9. svibnja oko 2.30 sati na parkiralištu u Ulici Rižanskog Placita u Novigradu provalio u prikolicu, koja je bila zakačena za parkirani autobus, a potom je iz prikolice izvadio osam bicikala u vlasništvu švicarskih državljana, s kojima se planirao udaljiti. Njegov naum spriječili su policijski službenici koji su poduzimali pojačane mjere u cilju prevencije kaznenih djela.

Tijekom policijskog postupanja, 20-godišnjak je sprejem s nadražujućom tvari pošpricao jednog policijskog službenika, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 9. svibnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 10. svibnja 2024.

Foto Policijska uprava istarska

Istra: Prometni recidivist ostao bez auta i ide u zatvor. Evo što su mu sve otkrili

Djeca Novigrada u plesnom projektu - Foto Sanja Bosnić

Novigrad: Plesnim koracima kroz život za bolje samopouzdanje djece