in

NOVIGRAD: Slovenci ukrali bicikl i romobil

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Ukradeni predmeti pronađeni su u teretnom vozilu u istoj ulici u kojoj je ukraden bicikl, a policija je uhitila trojicu muškaraca

Djelatnici Policijske postaje Umag s Ispostavom Buje proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da su trojica slovenskih državljana u dobi od 32, 24 i 22 godine počinili dva kaznena djela krađe.

Muškarce se sumnjiči da su 15. listopada od 17 do 22 sata na području Novigrada otuđili romobil i bicikl. Romobil su otuđili u Ulici Porporela 40-godišnjaku, dok su Ulici Sv. Antona otuđili bicikl 47-godišnjakinji.

Ukradeni predmeti pronađeni su u teretnom vozilu u Ulici Sv. Antona  te će ih policija vratiti vlasnicima. U blizini teretnog automobila nalazila su se trojica slovenskih državljana te su ih policijski službenici uhitili i nad njima proveli kriminalističko istraživanje. Zbog sumnje da su počinili kaznena djela, protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetnišvu u redovnom postupku, objavila je istarska policija 17. listopada 2022.

Foto Grad Poreč

Porečani feštom dočekali Evu Leonu Komšić, svjetsku prvakinju u kickboxingu

lopov provlnik foto mup policija

Starici ukrali skupi nakit i novac