in

Porečani feštom dočekali Evu Leonu Komšić, svjetsku prvakinju u kickboxingu

Foto Grad Poreč

Porečanka Eva Leona Komšić proteklog je tjedna u talijanskom gradu Jesolo osvojila titulu svjetske juniorske prvakinje u kicboxingu u kick-light kategoriji, odnosno, onoj do 55 kilograma. Komšić, članica Kicboxing kluba „King“ iz Poreča koji vodi njen otac, proslavljeni hrvatski borac Leonard Komšić, u Italiji je zaredala četiri uzastopne pobjede u četiri dana i time se popela na najviše postolje, a svojem klubu i gradu donijela veliko veselje.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Obitelj, prijatelji, članovi i simpatizeri kluba u Parku prijateljstva na Materadi pripremili su ove subote doček za svjetsku prvakinju, kojoj je nastup u Jesolu bio debi na Svjetskom prvenstvu, nakon što je u travnju u Opatiji osvojila titulu juniorske prvakinje Hrvatske.

Posebno je ponosna obitelj Komšić te njen otac i trener Leonard Komšić, a čestitkama su se, uz brojne goste, na fešti pridružili i porečki gradonačelnik Loris Peršurić te predsjednik Sportske zajednice Grada Poreča Aleksandar Beaković, izrazivši ponos da Poreč, grad jakog sportskog duha, ponovno u svojim redovima ima svjetske prvake.

-Evi Leoni još jednom čestitamo na izuzetnom uspjehu i veselimo se podržavati je i bodriti na daljnjem sportskom putu, zaključuje se u priopćenju Grada Poreča.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Foto NK Vrsar

Mladi timovi NK Vrsar i proteklog vikenda uspješni: Jednoj ekipi zabili čak 10 golova

bicikli bicikl ilustracija policija mup

NOVIGRAD: Slovenci ukrali bicikl i romobil