in

NOVIGRAD: Tukli su se nogama i rukama na Velikom trgu – Šest ozlijeđenih

U narušavanju javnog reda i mira na trgu u Novigradu, lakše je ozlijeđeno šest osoba

U nedjelju, 23. lipnja oko 21.15 sati na Velikom trgu u Novigradu došlo je do narušavanja javnog reda i mira, priopćila je danas Policijska uprava istarska.

Naime, sukobile su se dvije skupine, i to s jedna strane 40-godišnjak, 67-godišnjak, 24-godišnjak i 35-godišnjak te s druge strane 42-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije, 33-godišnjak i 53-godišnji državljanin Srbije.

Sudionici događaja su se međusobno udarali rukama i nogama, a pritom su lakše ozlijeđeni 67-godišnjak, 35-godišnjak, 42-godišnjak, 38-godišnja državljanka Sjeverne Makedonije, 53-godišnji državljanin Srbije, a ozljede je zadobio i jedan maloljetnik koji je bio prisutan, no nije sudjelovao u sukobu.

Protiv svih osoba koje su sudjelovale u sukobu policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

NOVE INFORMACIJE O MASOVNOJ TUČNJAVI U POREČU – Bilo je udaraca šipkama, više ozlijeđenih, prijetnji smrću, povreda djetetovih prava a stradao je i jedan Talijan…

UHVAĆEN NA DJELU: Policija u šumi zatekla 68-godišnjaka kako njeguje marihuanu