in

Od Baderne do Višnjana Ipsilonom u suprotnom smjeru – Izmjerili joj jako puno promila…

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Protiv vozačice slijedi prekršajni postupak zbog niza prometnih prekršaja

Policija je jučer oko 20 sati zaprimila dojavu o kretanju automobila u suprotnom smjeru na kolniku autoceste A9, iz smjera čvora Baderna u smjeru čvora Višnjan.

Policijski službenici su ubrzo zatekli i zaustavili automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljala 31-godišnjakinja. Utvrđeno je da je vozačica pod utjecajem alkohola od 2,67 promila upravljala automobilom kolnikom autoceste A9, iz smjera čvora Baderna u smjeru čvora Višnjan te da se kretala u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru. Također kontrolom je utvrđeno da joj je vozačka dozvola istekla još prije dvije godine.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja 31-godišnjakinja je smještena u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv nje se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, objavila je istarska policija 21. siječnja 2024.

pust kurjoži nos mućko 2024

Funtanjani objesili Pusta Mućka umjetničkog imena  “Kurjoži nos” – Donosimo popis svih njegovih grijeha i datum strašne šentence

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Istarski vozač ide 30 dana u zatvor zbog prometnih prekršaja