in

Pijan i drogiran bježao policiji

Ilustracija MUP

Policijski službenici Policijske postaje Pula jučer, 19. prosinca oko 23.45 sati, na kolniku Ulice Vidikovac uočili su osobni automobil Škoda, pulske registracijske oznake, koji se kretao u smjeru Voltićeve ulice. Dajući mu zvučne i svjetlosne signale, policijski službenici pokušali su zaustaviti osobni automobil. Vozač nije postupio po naredbama policijskih službenika, već se nastavio kretati kolnikom Ulice Monte Paradiso, Ulicom Prekomorskih brigada, pritom počinivši više prometnih prekršaja. Nakon što je vozilo zaustavio u Ulici Verudella, vozač je izašao iz automobila i pokušao se udaljiti, no policijski službenici su ga tada sustigli.
 
Vozač je alkotestiran pa je utvrđeno kako je 24-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1.40 promila, a provedenim testiranjem na droge utvrđeno je kako je vozilom upravljao i pod utjecajem opojnih droga.
 
Radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana, objavila je istarska policija 20. prosinca 2022.

buje ležeći policajac mup policija

U Bujama postavljen “ležeći policajac” – Sufinancirao ga MUP

Foto OŠ Tar-Vabriga 20-12-2022

TAR: Prvo mjesto na Županijskom natjecanju u plesu