in

Pijan izazvao prometnu nesreću pa vrijeđao policajce koji su mu pomogli

Policija je prijavila muškarca koji je pijan sletio s ceste, a potom je vrijeđao policijske službenike koji su mu pomogli

U subotu, 24. listopada oko 22 sata, 54-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.58 promila upravljao teretnim automobilom Peugeot Partner, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste D-64 iz smjera Vozilića prema Kršanu. Zbog neprilagođene brzine kretanja, vozač je u blagom zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio s ceste, a potom udario u ogradu i naslagane crijepove.

Muškarac je u nesreći ozlijeđen, a iz vozila su ga izvukli policijski službenik i jedan građanin, koji su mu pomagali do dolaska hitne pomoći. Vozač je pritom vrijeđao policijske službenike, a nakon dolaska djelatnike hitne pomoći, istrgnuo se i pokušao pobjeći s mjesta događaja. U tome su ga spriječili policijski službenici, koji su ga prepratili do pulske bolnice, gdje je utvrđeno kako je 54-godišnjak lakše ozlijeđen.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv 54-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu, priopćila je PU istarska.

UMAG: Nestao Josip Radek zvan Jože

Grad Novigrad objavio natječaj za dodjelu studentskih stipendija