in

Pijan vrijeđao i vikao na policajce

Ilustracija

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prometna policija je sankcionirala  48-godišnjeg muškarca


Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola su 10. siječnja oko 19.15 sati na Šišanskoj cesti zaustavili automobil Opel Astra s probnim tablicama, kojim je upravljao 48-godišnjak krivudajući po cesti. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 2.53 promila. Prilikom policijskog postupanja, muškarac je počeo vikati i vrijeđati policijske službenike, pokušavajući se udaljiti. Unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima, muškarac se nije smirio te je smješten u posebne prostorije policijske postaje, gdje je nastavio s protupravnim ponašanjem. Nastavio je vikati, vrijeđati policijske službenike i u jednom trenutku bacio stol na tlo, pokušavajući se udaljiti, zbog čega su nad njim uporabljena sredstava prisile.

Protiv muškarca se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog.

Nakon dva poraza porečke odbojkašice čeka tjedan pun novih sportskih uzbuđenja

Novo radno vrijeme knjižničnog stacionara u Baderni