in

Pijan vrijeđao i vikao na policajce

Ilustracija

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prometna policija je sankcionirala  48-godišnjeg muškarca


Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola su 10. siječnja oko 19.15 sati na Šišanskoj cesti zaustavili automobil Opel Astra s probnim tablicama, kojim je upravljao 48-godišnjak krivudajući po cesti. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 2.53 promila. Prilikom policijskog postupanja, muškarac je počeo vikati i vrijeđati policijske službenike, pokušavajući se udaljiti. Unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima, muškarac se nije smirio te je smješten u posebne prostorije policijske postaje, gdje je nastavio s protupravnim ponašanjem. Nastavio je vikati, vrijeđati policijske službenike i u jednom trenutku bacio stol na tlo, pokušavajući se udaljiti, zbog čega su nad njim uporabljena sredstava prisile.

Protiv muškarca se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog.

Nakon dva poraza porečke odbojkašice čeka tjedan pun novih sportskih uzbuđenja

Nakon dva poraza porečke odbojkašice čeka tjedan pun novih sportskih uzbuđenja

Novo radno vrijeme knjižničnog stacionara u Baderni

Novo radno vrijeme knjižničnog stacionara u Baderni