in

Pijani 25-godišnjak djevojci urinirao po autu, probušio gumu, pobacao stvari po ulici…

Foto MUP - Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Policija sumnjiči muškarca da je 16. listopada između 4.30 i 5.10 sati, u Vukovarskoj ulici u Puli, pod utjecajem alkohola od 2.36 promila vikao i narušavao javni red. Dolaskom do automobila Golf, pulske registarske oznake, koji je bio parkiran u Rakovčevoj ulici, 25-godišnjak je iz automobila izvadio stvari i pobacao ih po ulici, a potom je urinirao po vozilu, probušio na njemu gumu i otkinuo ručku za podizanje prozora. Time je 20-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Budući da se 25-godišnjak i nakon dolaska policijskih službenika nastavio protupravno ponašati policijski službenici priveli su ga u policijsku postaju. Radi sumnje da je počinio kazneno djelo protiv njega se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu, objavila je istarska policija 18. listopada.

staklena boca ilustracija

UMAG: 44-godišnjak staklenom bocom udario po glavi mlađeg muškarca

vatra oprez policija

Požar stana u Vodnjanu: Policija poziva građane da se pripreme za sezonu grijanja!