in

Pijani 34-godišnjak u 2 lokala vikao na goste, prijetio smrću djelatnicima, vrijeđao policajce, opirao se uhićenju…

Ilustracija

Policijski službenici priveli su muškarca koji je uznemiravao goste i osoblje ugostiteljskih objekata te je prijetio smrću jednoj djelatnici

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnja. Muškarca se sumnjiči da je u nedjelju, 16. kolovoza u poslijepodnevnim satima, pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir na terasama dva ugostiteljska objekta na Puntiželi tako što je vikao i uznemiravao goste i djelatnike objekata, a 30-godišnjoj djelatnici prijetio je i smrću. Počinitelj je s drskim ponašanjem nastavio i nakon dolaska policijskih službenika, odbijao je postupiti po zapovijedima policije i omalovažavao je policijske službenike, radi čega je uz primjenu sredstva prisile priveden u policijsku postaju.

U događaju su lakše ozlijeđeni 34-godišnjak i jedan policijski službenik.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 17. kolovoza u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu, priopćila je PU istarska.

Švicarskoj je Hrvatska i dalje na popisu zemalja sigurnih za putovanja

POREČ: Linije na novoj rivi pričaju o povijesti i pozivaju na istraživanje znamenitosti