in

Pijani vozač u Istri izazvao prometnu nesreću, a onda još vrijeđao policajce. Dobio veliku kaznu

Foto Policijska uprava krapinsko-zagorska - Ilustracija

Muškarcu je određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Prometna je policija jučer oko 15.10 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na kolniku Ulice 43. istarske divizije u Puli. Do nesreće je došlo kada je 48-godišnjak upravljao automobilom, njemačke registracijske oznake, pod utjecajem alkohola od 1.95 promila te je u jednom trenutku, uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih jakim utjecajem alkohola, propustio držati razmak od automobila, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred njega upravljala 40-godišnjakinja, a koja je smanjila brzinu kretanja zbog gustoće prometa. U nesreći je vozačica lakše ozlijeđena.

Tijekom policijskog postupanja, muškarac je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te mu je određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 48-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom od 2.280 eura te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca, objavila je istarska policija 30. kolovoza 2023.

policija auto

NOVA PREVARA U ISTRI: Lažne liječnice ulaze starijim ljudima u kuću i kradu novac

NE DIRAJ OVU FOTKU I NE OBJAVLJUJ

Prevara na internetu: Mladić u Istri htio četiri originala pa dobio tri “fejk” para tenisica