in

POGINUO VOZAČ ALFE: Policija objavila detalje teške nesreće na cesti Vodnjan – Bale

Ilustracija Pixabay

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16.30 sati na državnoj cesti D75 Vodnjan-Bale jedna je osoba smrtno stradala.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao automobilom Alfa Romeo, pulske registracijske oznake, iz smjera Vodnjana prema Balama. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozač je u zavoju izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s teretnim automobilom Mercedes, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 43-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Od siline udarca Mercedes se zarotirao i prepriječio preko cijele prometnice te je u njega udario automobil Opel Corsa, pulske registracijske oznake, kojim je iz pravca Bala upravljala 30-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač automobila Alfa Romeo. Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Za vrijeme trajanja očevida dionica državne ceste D75 od Bala do Vodnjana bila je zatvorena za sav promet od 16.30 do 23.10 sati.

bonaci gradi se igralište gradilište bager foto grad poreč

Gradi se polivalentno igralište u Bonacima

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč martina muminović

Zapažen nastup porečke učenice na međunarodnom natjecanju turističko-ugostiteljskih škola Europe – AEHT