in

Policija ga zaustavila radi kontrole prometa, a on prevozio marihuanu

Foto Policijska uprava istarska

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom.
 
Prometna policija je 18. srpnja oko 7.20 sati na pulskoj rivi zaustavila automobil Renault, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 28-godišnjak. Kada je policijski službenik muškarca zatražio dokumente, osjetio je intenzivan miris marihuane te je vozaču ponudio testiranje na prisutnost opojne droge u organizmu, no vozač je to odbio, ali je policijskom službeniku predao dvije vrećice s ukupno 118.5 grama marihuane. Kod sebe je također imao i preciznu digitalnu vagu te ga je policijski službenik, zbog sumnje da je posjedovao drogu radi daljnje preprodaje, uhitio i priveo u policijsku postaju.
 
Provedenim kriminalističkim utvrđivanjem, policijski službenici utvrdili su sumnju da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, objavila je istarska policija 19. srpnja 2022.

Foto MUP policija ilustracija

Palicom napala susjeda zbog galame njegovih turista

usluga poreč pranje kontejnera

USLUGA POREČ: “Koristimo tehničku vodu. Savjetujemo kako uštedjeti”