in

Policija mladića zatekla kako ispisuje grafite po Pazinu

Ilustracija

Policijski službenici zatekli su u Pazinu prilikom ispisivanja grafita 18-godišnjaka te su ga prijavili zbog oštećenja gradske imovine

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 18-godišnjak počinio tri kaznena djela oštećenje tuđe stvari. Naime, policijski službenici su 20. travnja oko 22.35 sati, na prostoru bivše vojarne u Ulici 154. brigade Hrvatske vojske u Pazinu, zatekli mladića kako dovršava grafit na jednoj od baraka, a utvrđeno je kako je prije dolaska policije sprejevima ispisao grafit i na obližnjem zidiću.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je kako je 18-godišnjak sredinom ožujka na objektima i ogradnim zidovima na prostoru bivše vojarne ispisao više grafita, a sumnjiči ga se da je jedan grafit ispisao i na spremniku koji služi za odlaganje komunalnog otpada u Ulici prolaz Vincenta od Kastva.

Ispisivanjem grafita mladić je neovlašteno mijenjao izgled objekata te je na taj način oštetio imovinu u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, čime je pričinio materijalnu štetu od više tisuća kuna. Protiv 18-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež. (Izvor PU istarska)

Zbog teških ozljeda dijete iz Rusije završilo u pulskoj bolnici

SUŽIVOT S VIRUSOM U ISTRI – Stožer najavio otvaranje trgovina, frizerskih salona i ostalog po fazama – Evo što će početi raditi već idućeg tjedna