in

Policija našla napadače – Pretukli muškarca, pozvali hitnu, ali mu nisu pomogli

Foto Policijska uprava zagrebačka - Ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Srbije i 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo osobito teška tjelesna ozljeda te da su zajedno sa 43-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije počinili kazneno djelo nepružanje pomoći.

Državljanina Srbije i bosanskohercegovačkog državljanina se sumnjiči da su 12. listopada oko 16,50 sati ispred trgovine u Peroju fizički napali 51-godišnjaka i nanijeli mu teške ozljede. Nakon što su ga ozlijedili i vidjeli da je u lošem zdravstvenom stanju nisu mu pružili pomoć čime su doveli u opasnost njegov život.  Također je utvrđeno da bosanskohercegovački državljanin nakon što je pozvao hitnu medicinsku pomoć nije postupao po uputama koje su mu djelatnici davali putem telefona dok državljanin Sjeverne Makedonije nije učinio ništa da spriječi napad za ozlijeđenog muškarca.

Osumnjičeni su u popodnevnim satima 14. listopada u uz kaznenu prijavu u  popodnevnim satima privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je istarska policija.

pojas auto mup policija

U ponedjeljak, 17.10. pojačan nadzor korištenja pojasa i nepropisne uporabe mobitela

Član TK Tar-Vabriga Marko Horvat plasirao se na Svjetsko prvenstvo u Ironmanu