in

Policija našla serijskog lopova koji je krao gorivo

Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici prijavili su dvojicu muškaraca zbog krađe goriva iz teretnih vozila

Labinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio šest kaznenih djela krađe i jednu tešku krađu, od čega je pet krađa počinio s 40-godišnjakom.

Mlađeg muškarca se sumnjiči da je u noći 31. siječnja na 1. veljače  na gradilištu u Pulskoj ulici u Labinu provalio u radni stroj, iz kojeg je otuđio 90 litara goriva na štetu pravne osobe iz Pule. Prethodno je  u noći s 21. na 22. siječnja  iz dvorišta zgrade u Ulici Vilete otuđio spremnik s ukupno 100 litara goriva na štetu 64-godišnjaka.

Također ga se sumnjiči da je u razdoblju od 10. do 30. siječnja, zajedno sa 40-godišnjakom, u dva navrata u Vinežu iz radnih strojeva i teretnih vozila otuđio oko 800 litara goriva na štetu dvije pravne osobe iz okolice Labina. Potom su u Rudarskoj i Pulskoj ulici te u Štrmcu iz teretnih vozila otuđili oko 700 litara goriva na štetu tri pravne osobe iz Labina  iz okolice Raše. Počinjenim kaznenim djelima oštetili su vlasnike za preko 2.500 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 2. veljače 2023.

kriminal internet cyber

UMAG: Nasjela i ostala bez novca. Dala im sve podatke, pa MUP opet šalje upozorenje

Zalazaka u Vrsaru - Foto TZ Vrsar

Općina Vrsar od građana traži mišljenja i prijedloge vezano za poticanu stanogradnju