in

Općina Vrsar od građana traži mišljenja i prijedloge vezano za poticanu stanogradnju

Foto TZ Vrsar

Općina Vrsar pokrenula je dva javna savjetovanja kojim poziva građane da daju svoja mišljenja i prijedloge, a vezano za odluke o poticanoj stanogradnji. Jedno savjetovanje se odnosi na nacrt prijedloga Odluke o raspolaganju nekretninama u svrhu provođenja programa poticanja stanovanja, a druga na nacrt prijedloga Odluke o uvjetima, mjerilima i postupku za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje. Dakle, općina bi mogla svojim žiteljima dati pravo građenja po povoljnim cijenama na općinskim nekretninama ili u suradnji s državnom Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) krenuti u izgradnju stambenog objekta, za što je parcela osigurana u naselju Brostolade.

Odluka koju će na kraju donijeti Općinsko vijeće ovisit će o mišljenjima, prijedlozima i primjedbama građana koje trebaju stići do 15. veljače 2023. godine.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se slati na adresu elektroničke pošte savjetovanje@vrsar.hr zajedno s ispunjenim obrascem za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku, ili  putem pošte ili osobno na adresu: Općina Vrsar-Orsera, Trg Degrassi 1, 52450.

Oba prijedloga odluka možete pročitati na sljedećim linkovima:

Izvor Policijska uprava istarska

Policija našla serijskog lopova koji je krao gorivo

Foto AgroTerra Istra PR

U Pazinu drugo izdanje međunarodnog sajma poljoprivrede