in

Policija objavila detalje nesreće kod Pazina u kojoj je poginuo Porečan

Foto MUP - Ilustracija

Vozač koji je ispao iz vozila nije bio vezan sigurnosnim pojasom, dok je suvozačica bila vezana pojasom te je u nesreći lakše ozlijeđena

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 20 sati na području Pazina. Nesreća se dogodila kada je 33-godišnjak upravljao automobilom BMW, pulske registracijske oznake, iz smjera Pazina u smjeru Baderne. Vozač je u dugom i oštrom zavoju te na nizbrdici, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom i sletio van kolnika, nakon čega se automobil prevrnuo niz padinu i udario u smjerokazne stupiće.

Prilikom prevrtanja, vozač  je zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz automobila te je od zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja.  U trenutku nesreće u automobilu se nalazila i 44-godišnja putnica, koja je bila vezana sigurnosnim pojasom, a u nesreći je lakše ozlijeđena.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije, objavila je istarska policija 11. travnja 2023.

boćarska dvorana pazin

Pazin domaćin državnog prvenstva u boćanju – Istru predstavlja 16 mladih

Foto Policijska uprava zadarska

Motociklist sletio van ceste, udario u stablo i poginuo. Policija objavila detalje