in

Policija objavila detalje očevida – Poginuli mladići na motociklu, a teško ozlijeđena mlada vozačica auta koji se zapalio

Policija i dalje utvrđuje okolnosti nastanka prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe te poziva svjedoke događaja

Policijski službenici obavili su očevid zajedno s nadležnom državnom odvjetnicom te su utvrdili da je do nesreće došlo kada su se 28-godišnjak i 25-godišnjak nalazili na motociklu Yamaha, pulske registarske oznake te su se kretali kolnikom D303 iz smjera Rovinja prema Kanfanaru. U jednom trenutku motocikl je udario u bočnu stranu automobila Hyundai, pulske registarske oznake, kojim je ispred motocikla u istom smjeru upravljala 24-godišnjakinja. Od siline udarca vozila su sletjela van kolnika i zapalila se.

U nesreći su smrtno stradali 28-godišnjak i 25-godišnjak koji su se nalazili na motoru te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Vozačica automobila prevezena u pulsku bolnicu zbog zadobivenih težih ozljeda te je zadržana na liječenju, dok njen 27-godišnji suvozač nije zadobio ozljede, priopćila je istarska policija 16. lipnja.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti prometne nesreće. Policijska uprava istarska poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na broj telefona 538 239 ili putem e-maila istarska@policija.hr.

KRNIČKI ĐIRI ZGORU – Nova utrka u subotu koja poziva male i velike trkače na aktivno druženje

MARČANA dobila novo Vijeće – Predsjednik Denis Diković, evo tko je sve osvojio mandate