in

Policija pronašla ubojicu – Mlađi muškarac na smrt pretukao starijeg u parku Monte Zaro

Ilustracija Pixabay

Policija je pronašla počinitelja odgovornog za smrt muškarca koji je prije tjedan dana pronađen mrtav u stanu u Puli

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti, priopćila je danas PU istarska.

Naime, 7. lipnja u poslijepodnevnim satima, u stanu u Tršćanskoj ulici u Puli, pronađen je mrtav 57-godišnji muškarac, a obavljenom obdukcijom utvrđeno je kako je preminuo zbog krvarenja unutar glave. Policijski službenici odmah su započeli provoditi izvide u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti smrti 57-godišnjaka te su ubrzo pronašli odgovornog počinitelja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je 7. lipnja oko 3.15 sati, u parku Monte Zaro, 26-godišnjak fizički napao 57-godišnjaka, odnosno zadao mu udarce u glavu, uslijed čega je muškarac zadobio krvarenje te je tijekom dana preminuo u stanu.

Time je 26-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti, dakle drugog je teško ozlijedio i prouzrokovao njegovu smrt. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

NA POREŠTINI SVE VIŠE DJECE: DRAČEVAC dobiva svoj vrtić s jaslicama za 34 mališana

U Poreču se sastali vatrogasni zapovjednici iz cijele države – glavna tema LJETNA POŽARNA SEZONA