in

Policija traži svjedoke nesreće na pulskom Lungomareu

Foto: MUP

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o događaju, odnosno vozilu i vlasniku vozila koji je prethodno i nakon opisane prometne nesreće ugrožavao sigurnost cestovnog prometa.

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 20. svibnja oko 13.30 sati na Lungomareu u Puli u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao nepoznati vozilom Ulicom Lungomare te je u jednom trenutku prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog automobila Seat, pulske registarske oznake u vlasništvu 24-godišnjaka. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o događaju odnosno vozilu i vlasniku vozila koji je prethodno i nakon opisane prometne nesreće ugrožavao sigurnost cestovnog prometa da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr, priopćili su danas iz Policijske uprave istarske.

Pokrao 2 vile u Brtonigli

Proljetni radovi u Poreču – obnavlja se prometna signalizacija