in

Policija traži svjedoke: U Umagu mopedom srušio dijete na pješačkom prijelazu

Umag - Ilustracija Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

U četvrtak, 24. studenoga oko 14 sati, na kolniku Zemljoradničke ulice u Umagu, na obilježenom pješačkom prijelazu došlo je do naleta mopeda na dijete koje je u prometnoj nesreći zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Vozač mopeda bijele boje, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza preko kojeg je prolazilo dijete, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i gustoći prometa, nakon čega je naletio na dijete koje je srušio na kolnik, a i sam je pao s mopeda.

-Nakon kraćeg razgovora s djetetom i roditeljem djeteta, vozač mopeda udaljio se s mjesta nesreće bez da je ostavio podatke pa ovim putem pozivamo vozača mopeda ili svjedoke prometne nesreće koji bi mogli imati korisna saznanja da pozovu 192 ili kontaktiraju Policijsku postaju Umag – Umago s Ispostavom Buje – Buie na broj 052/533-439 poradi utvrđivanja okolnosti prometne nesreće, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr, pozivaju iz istarske policije 29. studenog 2022.

Foto PR aroma slastičarnica gelaterija

U srijedu besplatan sladoled u Novigradu

foto policija rotacija automobil patrola

Prošla na crveno i izazvala sudar. Ima teške ozljede