in

U srijedu besplatan sladoled u Novigradu

Foto PR

Nakon uspješne sezone u kojoj je Novigrađanima i njihovim gostima zasladila i osvježila ljeto, gelaterija aROMA na adresi Ulica Gradska vrata 22B odlazi na zimski odmor. Tom prigodom, kao zahvalu za povjerenje koje su joj ukazali, Novigrađanima su pripremili i jedno slatko iznenađenje: ovu srijedu, 30. studenog, od 12:00 do 17:00 sati gelato će biti potpuno besplatan!

Svaki će posjetitelj moći uzeti do četiri piccolo ili regular porcije gelata i uživati u okusima ove vrhunske, artizanske poslastice. Ovakvo slatko darivanje već je provedeno u nekoliko gradova, na radost nekoliko stotina građana koji su sa zadovoljstvom besplatno guštali u svim okusima koji su obilježili proteklo ljeto.

Tvrtka istovremeno provodi i akciju upisivanja u aROMA loyalty program, čiji će članovi iduće godine ostvarivati značajan popust od 25% na kupnju gelata u aROMA buticima, kojih će tijekom naredne sezone biti pedesetak.

Naš gelato izdvaja se kvalitetom sastojaka i procesom izrade, a ovom ga akcijom želimo približiti i svima koji ga nisu dosad imali mogućnost probati. Stoga pozivamo sve stanovnike Novigrada i okolice na posljednje ovosezonsko druženje. Na vama je samo da odaberete željeni okus i uživate!“ – pozivaju iz aROMA-e.

Izvor Aroma

lisice mup policija

Porečka policija otkrila kradljivca Mercedesovog Vita

Umag - Ilustracija - Photo: Srećko Niketić/PIXSELL

Policija traži svjedoke: U Umagu mopedom srušio dijete na pješačkom prijelazu