in

Policija u Istri uhitila dvojicu vozača. Jedan ostao i bez auta. Evo što su napravili

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Policijski službenici uhitili su dvojicu muškaraca, koji su vozili iako su im vozačke dozvole ukinute zbog ranijih prometnih prekršaja  

Pulska prometna policija je jučer oko 8.35 sati u Industrijskoj ulici u Puli zaustavila 59-godišnjaka koji je upravljao automobilom, pulske registracijske oznake. Obavljenom kontrolom utvrđeno je da upravlja automobilom iako mu je oduzeta i ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova. Vozač je uhićen i doveden u policijsku postaju.  Protiv muškarca se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama pokreće prekršajni postupak.

Istog dana oko 23.40 sati na Trgu Republike u Puli, policijski službenici zaustavili su 45-godišnjaka koji je upravljao automobilom, pulske registracijske oznake. Kontrolom je utvrđeno kako upravlja automobilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta zbog prikupljenih 25 negativnih prekršajnih bodova. Vozač je uhićen i doveden u policijsku postaju.  Zbog počinjenog prekršaja privremeno mu je oduzet automobil te se protiv njega pokreće prekršajni postupak.

Ilustracija - Foto jarmoluk za Pixabay.com ilustracija bankomat

Istra: Pokušao ukrasti novac iz bankomata. Traže ga

haker Foto vicky gharat za Pixabay - Ilustracija cyber kriminal internet prevara

Žena (64) nasjela na zavodnika s Fejsa. Za njegov paket iz Jemena platila više tisuća eura…