in

Policija u Puli zaplijenila veliku količinu droge. Našli i hrpu novca

Foto Policijska uprava istarska - Zapljena veće količine droge

Policijski službenici pronašli su preko šest kilograma različitih vrsta droge te novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge

Foto i video: PU istarska

Foto Policijska uprava istarska - Zapljena veće količine droge
Foto Policijska uprava istarska – Zapljena veće količine droge

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su prije nekoliko mjeseci operativnim radom došli do informacije da se 33-godišnjak bavi preprodajom droge te su započeli s provođenjem izvida kako bi potvrdili tu informaciju. Nakon što su mjesecima radili na predmetu i utvrdili sumnju da muškarac posjeduje i preprodaje drogu, 11. siječnja uhitili su osumnjičenog na području Pule.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici obavili su pretragu 33-godišnjaka i doma kojeg koristi na području Pule te su pronašli više paketića i kutija s ukupno 5.545,4 grama marihuane, 1.097,2 grama amfetamina, 31 gram mješavine duhana i marihuane, 28.5 komada ecstasya i 10.2 grama kokaina. Osim droge, policijski službenici pronašli su jednu digitalnu vagu te veću količinu novca u kunama i eurima, za koju se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Pronađena droga i drugi predmeti koji su namijenjeni počinjenju kaznenog djela ili potječu od počinjenja kaznenog djela su privremeno oduzeti te je na taj način aktivnostima policije spriječeno da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Pronađena droga i drugi predmeti koji su namijenjeni počinjenju kaznenog djela ili potječu od počinjenja kaznenog djela su privremeno oduzeti te je na taj način aktivnostima policije spriječeno da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata.  Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.
Foto PU istarska – Zaplijenjena veća količina droge
Foto PU istarska - Zaplijenjena veća količina droge
Foto PU istarska – Zaplijenjena veća količina droge

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

POREČ: Ukrali 120 panel ploča

marafor poreč stari grad

POREČ: Kreće istraživanje Marafora kao priprema za njegovu obnovu