in

POREČ: 27-godišnjak prijetio ženi i djetetu da će im učiniti zlo

Ilustracija Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 8. listopada 2021. ispitalo hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje i jednog kaznenog djela nasilja u obitelji.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak od 15. svibnja 2021. do 7. listopada 2021. u Poreču, nakon što se njegova izvanbračna supruga (1996.) odselila zbog neslaganja, učestalo joj slao poruke na mobitel i nazivao je s različitih telefonskih brojeva. Osnovano se sumnja da je prijetio oštećenici da će učiniti zlo njoj i njihovom zajedničkom maloljetnom djetetu, a potom i sebi, kao i da ju je u telefonskim razgovorima optuživao i prijetio joj što je sve kod nje izazvalo osjećaj straha za vlastiti život i život njezinog djeteta te osjećaj poniženja i tjeskobe.

Županijski sud u Puli je 8. listopada 2021. prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka.

Izvor: DORH

uhićenje lisice policija

Vozio pijan, vrijeđao i prijetio policajcima

novigrad

NOVIGRAD: Počinje gradnja kanalizacije – Obavijest za građane