in

POREČ: Kate Grujić iz Červar Porta nema 20 dana!

Foto PU istarska

Kata Grujić iz Červar-Porta vodi se i dalje kao nestala na nacionalnom portalu Nestali.hr. Nestala je 8. svibnja, kada se iz Červar-Porta udaljila s adrese prebivališta oko 15 sati u nepoznatom pravcu. Gospođu u dobi od 80 godina navodno su vidjeli na potezu od Višnjana do Vižinade i to sa žutom kantom u ruci, gdje su za njom organizirane potrage. Sudjelovali su mještani, dobrovoljci, profesionalni i dobrovoljni vatrogasci, policija… Ali do sada se o njoj ništa ne zna, a prošlo je 20 dana od nestanka.

Pitali smo istarsku policiju imaju li kakvih saznanja o gospođi Kati.

-Policijski službenici i dalje poduzimaju mjere traganja za nestalom Katom Grujić te vas molimo da putem vašeg portala ponovo zamolite građane ukoliko imaju bilo kakvih saznanja u svezi njezinog nestanka da se jave policiji na broj 192, poručuju iz policije.

Gospođa je rođena 12.3.1941. u mjestu Prisade u Bosni i Hercegovini, ima hrvatsko državljanstvo a prebivalište joj je u Červar-Portu na adresi Park Motovun 2. Visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka, navode u policiji, bila je odjevena u tamnoplavu trenerku i crne papuče.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Više pročitajte na poveznici:

https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=10591

policijski auto

Pulska policija uhvatila serijskog lopova

Milijunaš iz Pazina podignuo dobitak: “Ma osjećam se super!”