in

POREČ: Policija traži svjedoke prometne nesreće kod Doma zdravlja

Foto Tanja Kocijančić

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u policijsku postaju, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.porec@mup.hr

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 19. lipnja oko 9.30 sati, na raskrižju nerazvrstane ceste, odnosno na križanju Ulice Maura Gioseffija i Partizanske ulice u Poreču u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač ušao u raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo te je tada došlo do sudara VW Pola, austrijske registarske oznake, kojim je kolnikom nerazvrstane ceste upravljao 28-godišnji austrijski državljanin te Opel Corse, pulske registarske oznake, kojom je kolnikom Partizanske ulice upravljala 63-godišnjakinja.

Nepoznati vozač udaljio se s mjesta događaja prometne nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Poreč-Parenzo na broj telefona 533 039 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.porec@mup.hr.

Jutros na Poreštini položeni vijenci u čast Danu antifašističke borbe

U FUNTANI 21. lipnja: Ribarska fešta na rivi