in

POREČ – PULA: Vozili pijani i pod zabranom

Foto: PixaBay.com

Zbog vožnje u pijanom stanju i pod zabranom prekršajno prijavljen dva muškarca

Porečka policija je 26. svibnja oko 23.40 sati u Bračkoj ulici u Poreču zaustavila automobil VW Golf, pulske registarske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,47 promila i dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije upravljao 24-godišnji bosansko-hercegovački državljanin. Vozač je zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 6.600 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Pulska prometna policija je 27. svibnja oko 22.25 sati u Scalierovoj ulici u Puli zaustavila automobil Fiat, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 34-godišnjak. pod utjecajem alkohola od 1,68 promila. 

Vozač je isključen iz prometa te zadržan u prostorijama policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je novčana kazna od 10.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca, priopćila je istarska policija.

prometna policija foto mup

Iako ima koronu uhvaćen u prometu

POREČ: Nakon radova u Mičetićima kanalizacija se gradi i u Ladrovićima