in

POREČ: Traže se svjedoci prometne nesreće – Sudarili se BMW i Citroen

Foto Tanja Kocijančić

Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 30. svibnja oko 10,15 sati na raskrižju Ulice Županije Somogy i Vukovarske ulice u Poreču,  a u kojoj je nastala materijalna šteta.

U nesreći su sudjelovali automobil BMW, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Ulice Županije Somogy upravljao 47-godišnjak i automobil Citroen, zadarske registracijske oznake, kojim je kolnikom Vukovarske ulice upravljao 66-godišnjak. Oba automobila ušla su u raskrižje dok im je na semaforu bilo uključeno zasad neutvrđeno svjetlo te su se sudarili. U nesreći nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Budući da zasad nije utvrđeno koje vozilo je ušlo u raskrižje u vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, policija poziva svjedoke događaja i osobe koje mogu dati korisne informacije vezano za opisanu prometnu nesreću da se osobno jave u Policijsku postaju Poreč, Gimnastička 2 ili na brojeve telefona 052/533-039 ili 192, kako bi se utvrdile sve okolnosti dinamike nastanka prometne nesreće. Korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr, javlja istarska policija 1. lipnja 2022.

policija nesreća

VABRIGA: Šest osoba ozlijeđeno u nesreći na cesti za Lanternu

NI GA ČA JE PAZIN: Umirovljenici građanima poklanjaju interpretacijsku šetnju