in

POREČ: Ukradenih 200 čempresa vraćeno vlasniku

Čempresi/Ilustracija

Policijski službenici su pronašli počinitelja koji je otuđio oko 200 čempresa sa zemljišta u Katunu kod Poreča.

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe.

Naime, nakon što je policija zaprimila prijavu da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 6. lipnja, sa zemljišta na kojem se nalaze sadnice zelenog raslinja u mjestu Katun kod Poreča, otuđio oko 200 čempresa, policijski službenici započeli su tragati za počiniteljem.

Ubrzo su došli do saznanja da se u svezu s počinjenjem kaznenog djela dovodi 27-godišnjak te su ga pronašli u okolici Žbandaja, točnije u mjestu Radoši, što smo već objavili u subotu. Ondje su nađene i sadnice 200 čempresa, za koje je utvrđeno da ih je otuđio, a koji su po završetku kriminalističkog istraživanja vraćeni vlasniku.

Policijski službenici su osumnjičenog 8. lipnja u popodnevnim satima priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je policija danas.

Zanimljivo je da je kradljivac ukradene čemprese već posadio u Radošima, na mjestu gdje ih je policija pronašla proteklog petka.

Valamarovi hoteli u Poreču, Rapcu i Dubrovniku dobitnici turističkog Oskara – World Travel Awardsa

U tijeku sezona krađe bicikala – pripremite se i pazite