in

Provalila u kuću za odmor u Karigadoru. Odmah je uhićena

Ilustracija PU istarska

Djelatnici Policijske postaje Umag s Ispostavom Buje proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 22-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teška krađa.

Policija je utvrdila da je osumnjičena 13. kolovoza oko 13 sati, zajedno s još jednom ženskom osobom, provalila u vikend kuću u naselju Karigador na području Brtonigle. Kada su slovenski državljani, koji su koristili kuću za odmor, izašli iz kuće, djevojke su se popele vanjskim stepenicama na kat te su nasilno otvorile prozor i počele pretraživati stvari. U tome su ih omeli korisnici kuće koji su se vratili i primijetili u kući nepoznate osobe. Jedan od njih, 41-godišnji slovenski državljanin, uspio je spriječiti u bijegu 22-godišnjakinju i zadržati je do dolaska policije, dok je druga djevojka pobjegla.

Policijski službenici proveli su nad osumnjičenom kriminalističko istraživanje, nakon čega su je 14. kolovoza u poslijepodnevnim satima priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Policija nastavlja provoditi izvide i tragati za drugom osobom koja se udaljila s mjesta događaja, objavila je istarska policija 16. kolovoza 2022.

Foto Policijska uprava istarska

PUNO NESREĆA ZA VIKEND: Četiri osoba teže ozlijeđene

policija mup ilustracija

Pokušao udariti policajca u glavu