in

Provalili u 14 kuća u Pazinu, Poreču, Rovinju, Puli, Buzetu… Evo što su sve ukrali

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je, zajedno s 58-godišnjakom, počinio 14 kaznenih djela teških krađa, od čega četiri u pokušaju.
 
Dvojicu muškaraca se sumnjiči da su od 15. studenog 2023. godine do 6. travnja provalili u 14 kuća, i to u pet na području Pazina, četiri na području Poreča, dvije na području Rovinja te po jednu na području Pule, Buzeta i Labina. Sumnjiči ih se da su u deset navrata provale počinili tako što su ili nasilno otvorili prozor ili vrata kuće te su iz unutrašnjosti otuđili novac, nakit, satove i druge predmete, dok u četiri navrata nisu uspjeli ništa otuđiti.
 
Počinjenim kaznenim djelima oštetili su vlasnike u dobi od 18 do 56 godina za nekoliko desetaka tisuća eura.
 
Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s Policijskom postajom Poreč, Policijskom postajom Rovinj, Policijskom postajom Labin i Policijskom postajom Pula, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja,  44-godišnjak je u jutarnjim satima 12. lipnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok se 58-godišnjak od ranije nalazi u istražnom zatvoru.

Foto Policijska uprava istarska

Na cesti Labinci – Tar sletio s ceste jer je vozio brzo. “Pomogli” su i promili

natali radovčić matin kosove toni šimonović

Valamar za otvorenje Porečkog ljeta poklanja koncert Psihomodo Popa i zvijezda The Voicea