in

Valamar za otvorenje Porečkog ljeta poklanja koncert Psihomodo Popa i zvijezda The Voicea

Foto Valamar Riviera

Valamar svojim sugrađanima i gostima ovog lipnja poklanja veliki koncert otvorenja Porečkog ljeta. U suradnji s Gradom Porečom i Turističkom zajednicom Grada Poreča, Valamar 21. lipnja na porečkoj rivi priprema pravu glazbenu poslasticu – nastup sudionika The Voice Hrvatska pjevačkog natjecanja i benda Psihomodo pop

Nikad bogatije izdanje Porečkog ljeta održat će se od lipnja do rujna, a službeno otvorenje na porečkoj rivi započinje velikim koncertom u 20 sati nastupom Natali Radovčić, natjecateljice popularnog pjevačkog showa.  

Psihomodo Pop
Psihomodo Pop

Iznimno sam uzbuđena i veselim se nastupati u Poreču, pred mojim sugrađanima, skupa sa divnim kolegama i mentorom Gobcem. Vjerujem da ćemo napraviti super atmosferu i da će se svi zabaviti i proveseliti skupa s nama”, izjavila je Natali Radovčić.

Publiku će nakon nje zabavljati Toni Šimonović, polufinalist istoimenog pjevačkog natjecanja, a nakon njega na scenu stupaju omiljeni hrvatski rockeri, bend Psihomodo pop, čiji je frontmen popularni Davor Gobac, a ove je godine ujedno bio i jedan od mentora u showu. 

Uistinu se veselimo nastupu u Poreču! Pred porečkom publikom smo posljednji put nastupali na ljeto 2022. godine, a ovaj put smo tu i da podržimo naše mlade izvođače te skupa s njima odradimo super svirku i na pravi način otvorimo ljetnu sezonu“, poručili su iz Psihomodo popa.

Na samom kraju večeri, u 22:30 sata, nastupa i pobjednik ovogodišnjeg The Voice natjecanja, Martin Kosovec

Vlatka Ilečić Arklinić, voditeljica odjela destinacijskog managementa u Valamaru, ističe kako Valamar s radošću pozdravlja inicijativu Turističke zajednice Grada Poreča i Grada Poreča da ovu sezonu obogate cjeloljetnom manifestacijom „Porečko ljeto“ koja će u Poreč donijeti velik broj raznovrsnih zabavnih sadržaja.

Pomno smo odabrali glazbene izvođače kako bi svojim nastupima rasplesali i raspjevali sve generacije, kao i dali priliku mladim nadama iz našeg podneblja koji tek razvijaju svoju glazbenu karijeru da se predstave domaćoj publici. Tu posebno ističemo našu kolegicu iz Valamara i sugrađanku iz Žbandaja Natali Radovčić, kao i Tonija Šimonovića iz Vižinade. Pozivamo sve sugrađane da ih dođu podržati i zajedno s nama uživati u glazbi i dobrom društvu. Vidimo se 21.6. na porečkoj rivi!“

Kulturne, gastronomske i zabavne manifestacije poput Porečkog ljeta unapređuju atraktivnost i konkurentnost destinacije te njeguju kulturni identitet i vrijednosti lokalne zajednice, a posjetiteljima nude autentične i nezaboravne doživljaje u destinacijama. Porečko ljeto trajat će sve do rujna, a publiku i goste očekuju brojni zanimljivi programi. Više detalja o programu dostupno je na stranicama Turističke zajednice grada Poreča i na stranicama regionalne turističke zajednice.

lopov provlnik foto mup policija

Provalili u 14 kuća u Pazinu, Poreču, Rovinju, Puli, Buzetu… Evo što su sve ukrali

Foto Tanja Kocijančić

U Vižinadi svečano predstavljena obnovljena crkvica Sv. Barnabe, zaštićeno kulturno dobro