in

Pulska i pazinska policija uhitile dilere i zaplijenile drogu

Foto Policijska uprava istarska

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, policija je jučer privela dva muškarca

marihuana pula diler policija mup
Foto Policijska uprava istarska

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, policijski službenici provode pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja zlouporabe opojnih droga. Osim kroz uličnu redukciju, policijski službenici redovito prikupljaju i informacije o osobama koje se bave preprodajom droge pa su tako pulski i labinski policajci jučer dovršili dva kriminalistička istraživanja.
Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Temeljem operativnih saznanja da se bavi preprodajom droge, policijski službenici su 8. prosinca u popodnevnim satima uhitili 42-godišnjaka koji je policijskim službenicima predao paketiće s ukupno 16.4 grama marihuane.
Budući da su policijski službenici posumnjali da muškarac posjeduje još droge, zatražili su nalog za pretragu te su obavili pretrage dva doma na području Fažane. Prilikom pretraga policijski službenici pronašli su digitalnu vagu,  uređaj za vakumiranje, staklenu teglicu sa 62 grama marihuane, vrećicu s 13 grama marihuane, 34 paketića u kojima se nalazilo ukupno 2 kilograma i 415 grama marihuane te tri stabljike indijske konoplje.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

digitalna vaga diler droga mup policija
Foto Policijska uprava istarska

Pazinska je policija, nakon prikupljenih saznanja da se 31-godišnjak bavi preprodajom droge, jučer obavila pretragu doma i drugih prostora na području Pazina. Prilikom pretrage policijski službenici pronašli su više staklenki, kutija i vrećica s ukupno oko 1.068 grama marihuane, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je 31-godišnjak od svibnja do studenoga posadio i uzgajao tri stabljike indijske konoplje na području Cerovlja. Osumnjičeni je po dozrijevanju biljki, posjekao konoplju i osušio je, čime je proizveo drogu marihuanu koju je namjeravao dalje prodavati.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

petar banko serđo valić

‘Istria bella’ nova pjesma Serđa Valića i Petra Banka – Poziv turistima iz cijelog svijeta

Foto di stokpic da Pixabay kasino automat klub kockanje klađenje pixabay ilustracija

KOCKANJE I KLAĐENJE: Interaktivno edukativni roditeljski sastanak “Tko zapravo pobjeđuje”