in

S lokalne ceste sletio na Istarski ipsilon

Foto Vatrogasci Umag

PROMETNA KOD BRTONIGLE – Umaški vatrogasci izvijestili su da se noćas, 23. prosinca 2023, u 02:45 sati dogodila promenta nesreća u kojoj je vozač osobnim automobilom sletio s lokalne ceste na Istarski ipsilon. Jedna je osoba ozlijeđena a uz vatrogasce na teren su izašli hitna pomoć i policajci.

Foto Vatrogasci Umag
Foto Vatrogasci Umag

Iz istarske policije doznajemo da je 54- godišnji državljanin Hrvatske noćas oko 2.40 sati, na lokalnoj cesti od Radini u smjeru Brtonigle, upravljao automobilom pulskih registarskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine i oštrog zavoja ulijevo, izgubio je kontrolu nad vozilom i kod nadvožnjaka udario u metalnu zaštitnu ogradu. Nakon toga nastavio je vožnju i udario u metalne nosače žičane ograde, nastavio potom nizbrdo i onda s nadvožnjaka automobilom sletio na kolnik Istarskog ipsilona.

Vozača je hitna odvezla u pulsku bolnicu preventivno, premda je zadobio lakše tjelesne ozljede. Ustanovili su da nije vozio pod utjecajem alkohola. Protiv njega će podnijeti opći prekršajni nalog, kažu u policiji.

Foto Vatrogasci Umag brtonigla
Foto Vatrogasci Umag

Foto Plava laguna

Porečka Plava laguna radnicima isplatila po 2.350 eura nagrada

Foto Grad Poreč - Adventska utrka 2023.

POREČ: Rekordan odaziv na humanitarnu Adventsku utrku za Centar za inkluziju