in

Sa skoro 3 promila izazvao nesreću – S tuđim tablicama oduzeo prednost Fiatu

Ilustracija - Foto Diego Parra za Pixabay

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave

U ponedjeljak 2. svibnja oko 17,35 sati u predjelu Sure stine kod Rovinja, 61-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,84 promila upravljao neregistriranim automobilom Renault, na kojem su bile postavljene registracijske pločice od nekog drugog vozila. Dolaskom do četverokrakog raskrižja vozač je ušao u raskrižje te je oduzeo prednost prolaska i sudario  s automobilom Fiat, pulske registracijske oznake kojim je upravljao 24-godišnjak. Od siline udarca Fiat se prevrnuo na bočnu stranu. Vozač Renaulta je zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv 61-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i slijedi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprava.

Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR: Sedmaši u humanitarnoj akciji za Papago Park – Brinu o dva emua

lopov provalnik

Provaljivao po Funtani i Rovinju u trgovine, ambulantu, kafić…