in

Skrivao drogu na plovilu u jednoj istarskoj uvali

Foto Policijska uprava istarska

Osumnjičeni je drogu skrivao na plovilu u uvali Blaz te je priveden zbog preprodaje amfetamina i marihuane

Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Postupajući po operativnim informacijama da se muškarac bavi preprodajom droge, policijski službenici su 20. kolovoza oko 2.20 sati u uvali Blaz uhitili 35-godišnjaka. Temeljem naloga nadležnog suda, obavili su pretragu plovila i pronašli vrećice s ukupno 389.2 grama amfetamina, 36 grama marihuane, dvije tablete ecstasy, digitalnu vagu, nož s tragovima amfetamina i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Policijski službenici oduzeli su pronađene predmete, a također su utvrdili da je muškarac prije zaticanja prodao amfetamin 43-godišnjaikinji i 39-godišnjakinji. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, žena su izdani prekršajni nalozi zbog posjedovanja droga za vlastitu upotrebu.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 21. kolovoza 2023.

Foto Policijska uprava zadarska

Istarska policija istražuje tučnjavu više osoba: Mlatili se na ulici i u automat klubu

Foto TZ Poreč - Manuel Paljuh - Coldplay Tribute Band u Poreču 2023

POREČKO LJETO: I ovog tjedna druženje s La Mulom de Parenzo, glazbu, Street Art Festival, ples…