in

Starac prevaren prilikom pronalaska ”zlatnog” nakita

Policija traga za prevarantima te upozorava građane na ovaj oblik prijevare, poziva ih da budu oprezni kod ovakvih i sličnih ponuda

Pulska je policija zaprimila prijavu 82-godišnjaka da je prevaren za nekoliko tisuća kuna. Naime, muškarac je 21. srpnja  oko 9.30 sati prolazio Tomasinijevom ulicom u Puli kada su mu dva nepoznata počinitelja ponudila na prodaju zlatni lančić za koji se kasnije utvrdilo da je lažan.

Policija traga za prevarantima te upozorava građane na ovaj oblik prijevare, poziva ih da budu oprezni kod ovakvih i sličnih ponuda te da o njima obavijeste policiju pozivom na broj 192. Također savjetujemo da o navedenom skrenu pozornost starijim članovima obitelji koji najčešće postaju žrtve ovakvih prijevara.

U slučaju da, usprkos oprezu, do prijevare ipak dođe, policiji će uvelike pomoći ukoliko upamtite izgled osobe (boju kose i očiju, visinu, stas, eventualne ožiljke, madeže i slično), kao i karakteristike vozila (marku, boju, registracijsku oznaku i drugo) ili druge podatke o počinitelju koji bi policijskim službenicima mogli koristiti, priopćila je PU istarska.

POREČ: Rusima iz apartmana ukraden novac

BUJE: Oštetili trgovačko društvo za gotovo 5 milijuna kuna

Poreču odobrena sredstva za EU projekt: “(G)rad s mladima!˝

Poreču odobrena sredstva za EU projekt: “(G)rad s mladima!˝